Renovering af badeværelse udføres med 15 års erfaring​

Få den badeværelsesrenovering du drømmer om

Kunne du tænke dig at få et nyt badeværelse? En badeværelsesrenovering kan være en oplagt løsning for dig, der drømmer om et mere moderne badeværelse.

Hos Murermester Kim Lauritsen har vi blandt andet specialiseret os inden for renovering af badeværelse. Dette er et arbejdsområde, som vi har 15 års erfaring inden for. Det betyder, at vi kan varetage enhver opgave for både private boligejere og erhvervskunder.

Vores murerfirma er beliggende i København NV, og vi har derfor mange kunder i hele København samt i Storkøbenhavn. Det forhindrer os dog ikke i også at varetage opgaver mange andre steder. Faktisk dækker vi hele Sjælland, så skal vi hjælpe dig med at renovere dit badeværelse, skal du bare kontakte os.

Ingen opgaver er for store eller for små til os

Ingen opgaver er hverken for store eller for små til os. Det gælder naturligvis også i forbindelse med renovering af badeværelse.

En badeværelsesrenovering kan både være af større eller mindre karakter, og vi varetager begge dele. Ønsker du en komplet totalrenovering af dit badeværelse med nyt bad, nyt toilet, nyt gulv og nogle nye baderumsmøbler, eller kunne du bare godt tænke dig nogle nye fliser på væggen i brusekabinen? Vi kan varetage alle slags opgaver.

Vi lægger vægt på god service og høj kvalitet

Uanset om du kunne tænke dig at få udført en stor eller en mindre renovering af badeværelse, så kan du altid forvente samme høje kvalitet og gode service, når du vælger vores firma. Vi lægger vægt på din tilfredshed med det udførte arbejde, og derfor går vi altid højt op i service og kvalitet.

Indhent et skræddersyet tilbud på renovering af badeværelse

Du er velkommen til at tage kontakt til os, hvis du kunne tænke dig at indhente et skræddersyet og uforpligtende tilbud på lige netop den renovering af badeværelse, som du drømmer om.

​​

Har du et projekt vi kan hjælpe med?

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et inden for 1- 2 arbejdsdage.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt
trophy

Murermester Kim Lauritsen er din alsidige murerforretning. Vi løser de fleste opgaver inden for murerfaget og tager gerne imod specielle udfordringer, der kræver en særlig ekspertise.

Er du inter​esseret i vores løsninger?

Vores kunder er glade for vores murerfirma fordi:

Ingen opgaver er for store eller små

Vi har 15 års erfaring som murer

Vi har 4 års erfaring som nedriver

Vi kan varetage alle slags opgaver

Vi fokusere på service og kvalitet

Vi står klar til at hjælpe dig

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Murermester Kim Lauritsen

Hyrdevangen 46 1 th

2400 København NV

Kontakt os

Telefon: 52 90 81 40

E-mail: kimlauritsen85@gmail.com

CVR: 32240895

Telefontider

Mandag - fredag: 07.00 - 18.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.